Jag hörde på Stina att hon skulle prata om sina gröna drinkar igen. Det var den där fokuserade rösten som gjorde det. Hon har på något vis blivit besatt. Nu berättade hon att hon hade blivit matförgiftad av att äta en Pizza Marinara, och blev så sjuk att hon av och till kände sig döende under ett dygn. Hon hade suttit på toaletten hela natten med hinken i knät.
Mitt i allt elände fick hon även en väldigt positiv upplevelse.Det som gett henne den glädjen var det som hamnade i hinken … uppkastningarna!!! De gav ingen syrlig otäck känsla i varken näsa eller hals. Det var neutralt. Allt var i stort sett luktfritt! Hinken fylldes av ljus och fin och lite rosafärgad vätska. Färgen kom sig nog av den lilla rödbetan som mixats ner i den i övrigt helt gröna drinken som dracks före besöket på byns Pizzeria.
Stinas förvåning var stor men kopplade genast ihop det med sin nya basiska kropp som hon fått av att dricka dessa klorofylldfyllda drinkar varje dag sedan i juni. De består av ätbart gräs och gröna grönsaker av alla de slag.
Inte nog med att makens svarta hår är på väg tillbaka utan man behöver inte längre vara rädd för att kasta upp eller vomera, som det så fint heter om man inte vill nämna ordet kräkas.
Listan med fördelar av att dricka gröna drinkar växer och Stina har lovat att, vid tillfälle, återkomma med en lista på allt gott som klorofyllet gör i kroppen. Det ser jag fram emot.
Stina kom på att hon nu har ett nytt råd till människor med migrän och som brukar behöva ha en hink i närheten … fast det är klart … de blir nog av med sin migrän om de dricker gröna drinkar och då får de inte uppleva denna fantastiska känsla att kasta upp vänligt maginnehåll..
Akka